اسکوتر برقی هوشمند

اسکوتر برقی، اسکوتر هوشمند، اسمارت اسکوتر، Smart Balance Wheel ،فروشگاه اسکوتر برقی هوشمند، خرید اسکوتر برقی، اسکوتر برقی ساده، اسکوتر اسمارت بالانس ویل، خودران، هاور برد، سگوی و سایر واژگان مشابه برای نوعی وسیله نقلیه هوشمند جهت جابجایی فردی در محیط های شهری و یا برای مصارف تفریحی / کاری استفاده می گردند.

خرید اسکوتر برقی

در سال های اخیر و حدودا پس از سال 2010 نمونه هایی از هاور برد طراحی و بصورت تولید انبوه وارد بازار شد که با توجه به استقبال جهانی از این وسیله پر کاربرد به سرعت جهانی و یکی از علاقه مندی های تمامی رده های سنی در سراسر جهان قرار گرفت.

خرید اسکوتر برقی و در کل خودران های تعادلی هوشمند تحت عنوان Smart Balance Wheel در فروشگاه کالا 100 همراه با ضمانت اصالت و کیفیت کالا همراه با ارسال رایگان به سرار نقاط کشور می باشد.

کیفیت بالای حرکت و سهولت استفاده برای تمامی سنین و تقریبا محدودیت نداشتن جهت راندن این سبک جدید از وسایل نقلیه که البته از نوع پاک و دوست دار محیط زیست نیز می باشد سرعت فراگیر شدن آن افزود.

اسکوتر های هوشمند دارای مدل های متفاوت و دسته بندی های متنوعی می باشند که بر اساس سایز چرخ و نوع کاربری متفاوت است

از جمله دسته بندی های اسکوتر برقی بر اساس سایز می توان به ابعاد چرخ اسکوتر اشاره نمود که با واحد اندازه گیری اینچ سنجیده می شود.

 

انواع اسکوتر برقی هوشمند

خودران های فردی جدید و انواع اسکوتر برقی هوشمند  شامل سبک های آفرود برای استفاده در مسیر های ناهموار و آنرود در مسیر های صاف و هموار مانند آسفالت می باشند. نوع دیگری از اسکوتر های برقی نمونه های جفت چرخ دسته دار و یا بدون دسته و یا تک چرخ دسته دار و یا بدون دسته می باشند. E-Scooters نیز سبکی از اسکوتر همراه با فرمان با دو چرخ در یک خط در قسمت و جلو و عقب ای-اسکوتر می باشد که در بسیاری از مدل های قابلیت جمع شدن فرمان برای کاهش فضا و جای گیری بهتر برای نگهداری همچنین حمل و نقل آسان را دارد.

انواع اسکوتر برقی هوشمند
انواع اسکوتر برقی هوشمند

 

 

سایز های رایج اسکوتر برقی

  • اسکوتر برقی 6 و 6.5 اینچ (معادل 17 سانتی متر قطر چرخ) که از رایج ترین مدل های هاور برد می باشد.
  • اسکوتر 8 اینچ که دارای سبک های مختلف پدال مثلثی، آفرود و یا طراح هایی با ظاهر نا متعارف است.
  • اسکوتر برقی هوشمند 10 اینچ که اغلب لاستیک بادی بوده ولی از شاسی یکسانی با مدل های 6 و 8 اینچ بر خوردارند.
  • اسکوتر برقی 14 اینچ که در اکثر موارد دسته دار هستند
سایز های رایج اسکوتر برقی
سایز های رایج اسکوتر برقی

نکته: لازم به ذکر است تنوع سایز های انواع هاور برد فراتر از موارد فوق بوده و دارای نمونه هایی همچون اسکوتر برقی 7 اینچ، 9 اینچ، 11 اینچ و…. نیز می باشد. ولی سایز های 6 / 8 / 10 / 14 رایج ترین نوع خودران می باشند.

سایز چرخ اسکوتر برقی 6.5 اینچ
سایز چرخ اسکوتر برقی 6.5 اینچ

 

یکی دیگر از دسته بندی اسکوتر های برقی بر اساس طراحی و ساختار ظاهری جهت استفاده تخصصی در مسیر و یا مصارف خاص می باشد.

دسته بندی اسکوتر برقی بر اساس طراحی و کاربری

  •  اسکوتر برقی جفت چرخ بدون دسته که شامل اکثر اسکوتر های برقی معمولی و رایج حال حاظر بازار می باشند
  • اسکوتر برقی نیم دسته /  دسته دار یا سگوی (Segway)
  • اسکوتر برقی تک چرخ بدون دسته (Mono Wheel)
  • اسکوتر برقی تک چرخ دسته دار (Unicycle Scooter)
  • اسکیت اسکوتر برقی هوشمند (خودران های تک چرخ طرح اسکیت برد)
  • ای اسکوتر <E-Scooter> اسکوتر های الکتریکی فرمان دار با دو چرخ در قسمت جلو و عقب وسیله.
  • رولر شوز / کفش برقی نیز گونه از خودران بصورت کفش می باشد و شبیه به اسکیت است.

 

اسکوتر برقی جفت چرخ  بدون دسته

اسکوتر های هوشمند با دوچرخ که در بازار موجود است و به عنوان اسکوتر برقی جفت چرخ شناخته می شوند بیشتر شامل مدل های دو چرخ 6 اینچ، 8 اینچ و 10 اینچ می باشند که دارای دو عدد چرخ در طرفین هستند و دارای زیر مجموعه هایی از جمله مدل های ساده، آفرود، پدال مثلثی، چرخ بادی، دودزا، فانتیزی، دستگیره دار، طرح لامبرگینی و بسیاری اسمامی و عناوین گوناگون می باشند. محدوده قیمت مناسب، موجود بودن قطعات، استفاده راحت و راندمان بالا باعث فراگیر شدن این سبک اسکوتر هوشمند در بین سایر مدل ها شده است.

اسکوتر برقی جفت چرخ  بدون دسته
اسکوتر برقی جفت چرخ  بدون دسته

 

اسکوتر برقی دسته دار / Segway

اسکوتر برقی دسته دار یا اصطلاحا سگوی به نمونه هایی از اسکوتر برقی هوشمند گفته می شود که جدا از سایز چرخ دارای دسته برای کنترل و چرخش فرمان است و خود شامل مدل های نیم دسته سبک ناین بات و یا دسته دار با قابلیت تنظیم ارتفاع دسته اسکوتر می باشند.

اسکوتر برقی دسته دار / Segway
اسکوتر برقی دسته دار / Segway

 

اسکوتر برقی تک چرخ بدون دسته / MonoWheel 

مونویل و یا اسکوتر برقی تک چرخ نیز نوعی هاور برد هوشمند تنها با یک چرخ است که پای راکب وسیله در طرفین (چپ و راست) آن قرار می گیرد. یاد گیری و بوجود آمدن مهارت برای هدایت سبک Monowheel قدری بیشتر از نمونه های دو چرخ زمان می برد ولی دارای برتری هایی از جمله فضای کمتر برای نگه داری، میانگین سرعت بالا تر، عدم از دست دادن تعادل بر روی برجستگی های زمین در سرعت های بالا می باشد.

اسکوتر برقی تک چرخ بدون دسته / MonoWheel 
اسکوتر برقی تک چرخ بدون دسته / MonoWheel

 

اسکوتر برقی تک چرخ دسته دار  / Unicycle Scooter

اسکوتر برقی تک چرخ دسته دار (Unicycle Scooter) که شبیه مونو ویل های فاقد دسته معمولی می باشد دارای یک دسته / فرمان است که در برخی مدل ها دسته ثابت و در دیگر قابل تنظیم است.

سایز، پهنا و قطر چرخ نیز در این مدل ها متفاوت بوده و با توجه به کار بردی آنها دارای زیر مجموعه و سبک های مختلفی مانند نمونه های صندلی دار و یا مجهز به دسته بلند و حالت حرکت ایستاده می باشد.

اسکوتر برقی تک چرخ دسته دار  / Unicycle Scooter
اسکوتر برقی تک چرخ دسته دار  / Unicycle Scooter

 

اسکیت برقی هوشمند / Skateboard Hoverboard

برای علاقه مندان به ورزش و فعالیت های پر تحرک نیز مدلی از اسکوتر هوشمند با عناوینی همچون  اسکیت برقی ، اسکیت برد برقی، اسکیت اسکوتر برقی هوشمند، Skateboard Hoverboard و موارد مشابه دیگر طراحی و در دسترس است که شباهت زیادی به اسکیت برد دارد نحوه قرار گرفتن پای راکب / اسکیت برد سوار در جلو و پشت چرخ است و یا مدل هایی شبیه به اسکیت برد چهار چرخ ولی با پیشرانه الکتریکی و باتری. تفاوت اصلی اسکیت برد هوشمند با مدل های معمولی پیشرانه الکتریکی و حرکت وسیله با استفاده از موتور الکتریکی با نیرو گرفتن از منبع باتری لیتیومی است که بسته به طراحی دارای سرعت و پیمایش های مختلفی می باشند.

اسکیت برقی هوشمند / Skateboard Hoverboard
اسکیت برقی هوشمند / Skateboard Hoverboard

موجود در فروشگاه اسکوتر برقی کالا 100.

 

ساختار اسکوتر برقی

ساختار اسکوتر برقی از بخش های مختلف الکترونیکی و مکانیکی تشکیل شده است که شامل چند بخش کلی چرخ، قاب، قطعات الکترونیکی و شاسی می باشد که در ادامه بصورت دقیق و تخصصی تر به آن ها خواهیم پرداخت.

ساختار و عملکرد اسکوتر برقی اسکوتر برقی هوشمند بطور کلی با استفاده از انرژی الکتریکی می باشد که در اکثر مدل ها منبع ذخیره نیرو باتری لیتیوم و پیشرانه دستگاه موتور الکتریکی قالبا از نوع براشلس است که با اشنایی نسبت به بخش های مختلف هاور برد شناخت بهتری از نحوه کارکرد آن خواهیم داشت.

 

بخش های مختلف اسکوتر برقی هوشمند

  • قاب اسکوتر برقی: بخش بیرونی اسکوتر که وظیفه محافظت از دستگاه و قسمت های داخلی همچنین حفظ جلوه ظاهری هاور برد را بر عهده دارد.
  • چراغ: در اکثر هاور برد و انواع خودران چراغ هایی برای روشنایی و یا دیده شدن بهتر در شب توسط سایرین وجود دارد. ابته در اسکوتر های معمولی چراغ و نمایشگر های مرکزی Smart Balance Wheel  برای اطلاع از وظعیت خودران و همچنین شارژ دستگاه است.
  • دکمه پاور و پورت شارژ اسکوتر برقی: دکمه پاور جهت روشن خاموش و پورت شارژ درگاهی برای اتصال به شارژر و ذخیره انرژی الکتریکی در باتری خودران است.
  • چرخ و موتور اسکوتر برقی هوشمند: موتور اسکوتر برقی هوشمند داخل چرخ تعبیه شده و وظیفه حرکت وسیله و راکب را بر عهده دارد.
  • برد الکترونیکی اسکوتر هوشمند: شامل مجموعه برد های الکترونیکی با قطعات اس ام دی است که در اسکوتر های معمولی و رایج جفت چرخ موجود در بازار اغلب شامل دو عدد برد تعادل و یک مادر برد است که وظیفه پردازش اطلاعات و فرامین و انتقال جریان به موتور را بر عهده دارند.
  • باتری اسکوتر برقی: باتری محل ذخیره انرژی الکتریکی در اسکوتر هوشمند است که در نمونه های  معمولی 6،8 و 10 اینچ معمولی اکثرا باتری لیتیوم 36 ولت با ظرفیت 4400 میلی آمپر قرار دارد. یکی از پر خطر ترین قسمت های Smart Scooter بخش باتری اسکوتر است که در صورت عدم کیفیت بالا و سیستم شارژ امن امکان احتراق و انفجار در آن وجود دارد که با توجه به ساختار باتری های لیتیومی و حجم بزرگ ان در این وسایل امکان بروز فاجعه در مدل های بی کیفیت محتمل است. لذا پیشنهاد کی می شود با تحقیق و خرید از عرضه کنندگان معتبر و برند های اصلی اسکوتر  از بروز هرگونه مشکل پیشگیری نمایید.
  • شاسی اسکوتر برقی: شاسی مانند اسکلت بخش مهمی جهت اتصال تمام اجزاع و همچنین نگهداری از چهار چوب کلی وسیله است که در بسیاری موارد از جنس فلز و با کیفیت های مختلف است. نکته مهم در این بخش عدم آگاهی خریدار و امکان روئیت شاسی پیش از تهیه هاور برد است چراکه در مرکز وسیله قرار دارد و تنها راه اطمینان از مقاومت بالای شاسی خرید از فروشگاه های معتبر است.
بخش های مختلف اسکوتر برقی هوشمند
بخش های مختلف اسکوتر برقی هوشمند

 

ویدئو آموزشی مربوط به بخش های مختلف اسکوتر برقی هوشمند

 

بهترین اسکوتر برقی کدام است؟

یکی از رایج ترین پرسش ها در زمینه خرید اسکوتر برقی و علل سردر گمی خریدار تنوع بالای برند و مدل های اسکوتر برقی هوشمند است که طی جستجو های مکرر خریداران پرسشی مبنی بر شناخت بهترین اسکوتر برقی موجود در بازار مکررا بیان می گردد.

بدون تحقیق و بررسی دقیق اسکوتر و یا عدم تهیه Smart Scooter از مراکز فروش معتبر بدست آوردن یک هاور برد با کیفیت بسادگی میسر نمی باشد.

از موارد ظاهری و اولیه برای دست یابی به بهترین اسکوتر برقی در میان موارد موجود آگاهی از کیفیت برند و تولید کننده دستگاه هاور برد و همچمین مشاهده ظاهری کالا می باشد که البته با توجه به تشابه زیاد موارد تقلبی و بی کیفیت با نمونه های اصلی همچنین یکسان بودن قاب اکثر مدل ها شناخت ظاهری بسیار دشوار است.

در بسیاری موارد تولید کننده Self Balance Wheel از قاب درجه 1 و با کیفیت بر روی مجموع قطعات داخلی غیر اصل استفاده می نماید که شناخت آن حتی برای فروشندگان با تجربه و با سابقه نیز میسر نمی باشد. به همین جهت با توجه به توضیح پیشین در صورت خرید از یک فروشگاه معتبر تا حدود زیادی می توان از کیفیت کالا اطمینان داشت چراکه فروشندگان معتبر پیش از سفارش و اقدام به تهیه کالا نسبت به تست و بررسی دقیق قطعات داخلی اقدام می نمایند.

اسکوتر دسته دار و یا بدون دسته؟ (مشاهده)

مشاهده جدید ترین مدل های Smart Balance Wheel و مشاوره خرید در پیج فروشگاه اسکوتر برقی کالا 100

فروشگاه کالا 100 اولین مرجع اسکوتر های هوشمند در ایران

 

شما هم ممکن است بپسندید